Μαθήματα

Home > Μαθήματα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Ο στόχος των μαθημάτων μας για αρχάριους είναι να σας παρέχουμε μια διασκεδαστική και υποστηρικτική εισαγωγή στις βασικές αρχές της κίνησης και του χορού. Για να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετα στην πίστα, οι έμπειροι δάσκαλοι της DSA dance academy  θα σας καθοδηγήσουν με επαγγελματισμό και κατανόηση στα πρώτα χορευτικά σας βήματα.

Για αρχάριους

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ

Για τον μορφωμένο χορευτή που αναζητά μια πρόκληση, τα προχωρημένα προγράμματα  μας προσφέρουν επαληθευμένες οδηγίες και δυναμική εκπαίδευση. Οι έμπειροι προπονητές μας θα σας προκαλέσουν στο μέγιστο και θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις καλύτερες δυνατότητές σας στον χορό, ξεπερνώντας τον εαυτό σας! 

Μέση Μαεστρία
συγχρονοσ χοροσ για αρχαριουσ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα παιδικά τμήματα ξεκινάνε από την ηλικία των 3 ετών. Μέσα από τον χορό τα παιδιά αναπτύσσουν το σώμα τουs, αυξάνουν την κοινωνικοποίησή τουs, μαθαίνουν να συνεργάζονται, ενώ πειθαρχούν μυαλό και σώμα. δασκάλους!

Προγράμματα Νεολαίας

ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ

Στην Dance Sport Academy  θεωρούμε οτι είναι σημαντικό να καλλιεργήσουμε ένα χορευτικό πάθος από νεαρή ηλικία. Τα προγράμματά μας για νέους είναι διαθέσιμα για νέους όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων, παρέχοντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους.

ΘΕΑΤΡΟ

Τα τμήματα θεάτρου της σχολής απευθύνονται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με το θέατρο.Στοχος είναι η ψυχαγωγία και η βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων μέσα από θεατρικά
παιχνίδια και ασκήσεις. Στη σχολή υπάρχουν παιδικά τμήματα που απευθύνονται σε παιδιά από 4
χρονών καθώς και τμήμα ενηλίκων.

dance sport theatrical arts
συγχρονοσ χοροσ για αρχαριουσ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Οταν ο xopόs γίνεται άθλημα! Στη σχολή υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα όλων των ηλικιών και όλων των ειδών χορού (Latin, Orίental, Hip Hop, Σύγχρονο κλπ) με πολλές συμμετοχές σε αγώνες χορού και πολλές διακρίσεις! σώμα. δασκάλους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εάν Θέλετε να κάνετε το χόμπυ σαs επάγγελμα, στη σχολή υπάρχουν επαγγελματικά τμήματα όλων των ειδών (Λάτιν, Ευρωπαϊκά, Οριεντάλ, Σαλσα) από τουs καλύτερους και πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες!

συγχρονοσ χοροσ για αρχαριουσ
συγχρονοσ χοροσ για αρχαριουσ

ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ

Για την πιο σημαντική μέρα τηs ζωής σας επιλέξτε τον χορό που σας εκφράζει και αφήστε σε μας την γαμήλια χορογραφία!

ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τον χορευτή που αναζητά μια πιο προσωπική εμπειρία τα προγράμματα  μας προσφέρουν ιδιαίτερα μαθήματα κατ΄ επιλογή του μαθητή.  Οι έμπειροι προπονητές μας θα σας  βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις καλύτερες δυνατότητές σας στον χορό, ξεπερνώντας τον εαυτό σας! 

Μέση Μαεστρία
Scroll to Top