Είδη χορού

HomeΕίδη χορού

ΛΑΤΙΝ

Χορέψτε Cha Cha , Rumba ,Samba ,Rock’N’Roll ,Rock’N’Roll , για να γυμνάσετε το σώμα σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σαs!

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ

Ελάτε να γνωρίσετε τουs ευρωπαϊκούς χορούς όπως Waltz, Ταηgο, Wiennese Waltz, Slow Fox και Quickstep από τουs κορυφαίους στο είδος!

SALSA

Cubana, Timba, Afro Rumba, Ladίes style, Rueda de Casino. Επιλέξτε το είδος αυτό για έντονη κίνηση και ανεβάστε τη διάθεσή σαs ταξιδεύοντας με κουβανέζικουε ρυθμούς.

BACHATA

Batchata,ο χορός φαινόμενο που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια λόγω της ρομαντικής μουσικής αλλά και της αισθησιακής κίνησης. Διδάσκεται στη σχολή σε τμήματα κοινωνικά αλλά και αγωνιστικά.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

HIP HOP

Επειδή το Hip Hop δεν είναι μόνο είδος χορού και μουαικής, είναι κουλτούρα, στη σχολή μαs μπορείτε να διδαχθείτε όλα τα είδη του, από τουs καλύτερους προπονητές – δασκάλους!

ORIENTAL

Χορός τηs ανατολής! Αγαπήστε το σώμα σαs και δείξτε του πως να κινείται με τρόπο που ποτέ δεν φανταζόσασταν κι εσείς οι ίδιες ότι μπορείτε! Στη σχολή μαs διδάσκει ο διεθνώς αναγνωρισμένος χορευτής-κριτής Prίnce Kayammer.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ

Ο σύγχρονος χορός περιλαμβάνει τεχνικές και φιλοσοφίες κίνησης από το σύγχρονο μπαλετο, αλλά σ’αυτό το είδος ενθαρρύνεται ο αυτοσχεδιασμός και η ελευθερία κίνησης και έκφρασης Στη σχολή υπάρχουν τμήματα όλων των ηλικιών καθώς και αγωνιστικά. προπονητές – δασκάλους!

ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ

Nuevo, Classico, Milonga, Waltz. Δεν είναι ένας xopόs που στέκεται στα βήματα, είναι στάση ζωήs! Διδαχθείτε την αυθεντική μορφή του Argentine Tangο από τουs εξειδικευμένους δασκάλους της σχολής και αφεθείτε στον αυθορμητισμό του!

Scroll to Top